Thursday, May 7, 2009

I want...

I want...

I want...

I want....

I want th....

I wantt....

I want ...

I want th....

I want....

I wantt...

I want it that way.... tell me why... lalala

takdak apa2 actually, cuma masa pasang CD lagu Back Street Boys.. cd tersangkut kat lagu ni... :-) boring2 dok dalam opis, hanya lagu menjadi teman..

p/s : Nak tanyala, ada sesapa yng pernah baca novel bertajuk A.D.A.M - Aku Darah Anak Malaysia?

9 comments:

kasih said...

hahahaha... layan backstreet boys yer... :P

Zaidon said...

Hai Kasih.. :) BSB banyak lagunya best2..

Monkey D Luffy said...

adeh

tetiba jer ko buat lawak

hahaha

QueenWizza said...

haha
ingt kan wish list ke apa td
rupanya lagu.. :P

ezzati said...

laaaa..lagu sangkut rupanyeee..lawakss sungguh :p

Nazra~ said...

hehe,ingtkn nk sruh bgtau apa td ^_^

tp novel tu mmg tak pernah baca +_+

Zaidon said...

kelakar betul tengok pic yng Kapten bubuh tu.. :)

wish list ada Queen .. nanti ada dalam entry lain :)

sekali sekala... kena buat lawak juga, asyik serius je nanti jadi gila.. :)

Nazra tak pernah baca novel tu... sepupu saya cakap best citernya..

eiza in the house.. said...

hehehe..kelakor..

mana nak dpt novel tu ekk..cm best jerk..

Zaidon said...

saya baru baca sikit.. sepupu saya cakap memang best.