Tuesday, May 12, 2009

selasa.. off day.

Nota peribadi..

Alhamdulillah.. lepas balik pukul 3 pagi semalam, everything is Ok, so aku boleh off day dgn tenang. Lepas subuh terys lena sampai Zohor,lepas zohor lena balik sampai Asar.. alhamdulillah dapat recharge balik energy yng hilang dalam minggu lepas.

Lepas Asar.. kemas bilik sket, then pergi bersenam kejap kat taman atas bukit kat Bandar Kinrara nih.. lepas maghrib pergi Video Ezy beli dvd Linkin Park live on concert, Filmed at the National Bowl, Milton Keynes pada 29 June 2008. murah harganya RM 24.50 saja berbanding masa mula2 sampai harganya RM59.00. skrang Video Ezy kat Taman Kinrara ada buat potongan harga..

on the way balik rumah.. beli nasi goreng kampung, 2 bungkus aku beli.. lapor beb!! . sampai rumah.. layan concert Linkin Park. what a good day..

14 comments:

Monkey D Luffy said...

sekali sekala kena cuti kan

:P

KUNTONG said...

Salam :makan sambil tengok dvd memang enak, lpas tu, bolehlah tidooo lagi.

Zaidon said...

Salam buat Kapten dan Pakcik.. iya sekali sekala cuti, tapi malam ni nak baca buku sket.. dah lama tak menelaah.

John Iverson said...

Cara yg rileks nk menghabiskan masa...
Nnt klu ada trip, sy inform k... kita menghayati alam ciptaan Ilahi

Nazra~ said...

slmt brehat ^_^

Zaidon said...

Salam.. Bro John, terima kasih..

Nazra- terima kasih juga.. :)

kasih said...

bestnye...
memang suka layan konsert eh??

lalala: tq for your advice kat my blog... :) winkwink

Zaidon said...

Hai Kasih.. konsert ni tengok pada kumpulan jugak, kalau best tengok la.. :) tntg advice.. ala sama2 kita nasihat menasihati.. :)

ije said...

diari sehari yg menyenangkan. =D

Zaidon said...

Hai Ije.. lama tak nampak :)

Leenoh said...

Salam Zaidon.
Dah lama tidak komen di blog Pak Ngah.
Semoga anda sihat dan mendapat peningkatan ilmu.

Zaidon said...

Salam Pak Ngah.. saya tak komen, tapi saya selalu baca.. nanti saya bagi komen :)

eiza in the house.. said...

erkk..nak komen pasal nasi goreng kg jerk..kat bp klu beli atau makan, mesti ada kuah sup sekali..kat sna cmner?..igt, satu bungkus tu nak kasi eiza td..heheh

Zaidon said...

Oo.. kat sini, tengok kedai, ada yng bagi kuah dan ada yng tak bagi kuah.. :)nak satu ye.. antor pakai pos laju :)