Wednesday, May 27, 2009

Bloomberg TV

At the moment.. saya akn banyak menonton siaran berita ni melalui www.fxcm.com. Since sejak kebelakangan ni banyak perkara yng terjadi memberi effect kepada ekonomi. So I would just stay and watch this financial TV and study market disepanjang masa 'senggang' saya. Lagi pun saya cadang nak kembali aktif dalam forex/stock market. Blog kawan2 saya tak akn lupakan, tetap saya singggah :)

16 comments:

John Iverson said...

Minat ekonomi ek? ape2 news update la bro... informatif jgk tu...

Zaidon said...

Yo John.. ya minat ekonomi, insyaALLAH, ade yng menarik sayaa akn update.

momentinlife said...

At the moment??ces! igt namaku tdi.. kikiki

*owh! sgt2 tidak suka ekonomi.. =p kamu unik!

Leenoh said...

Salam Zaidon.
Cadangan hendak membuat perkara yang baik elok dipercepatkan supaya ianya terus menjadi baik, cadangan hendak melakukan perkara jahat elok dilambatkan supaya ianya tidak menjadi kenyataan.

Lifesaver said...

jgn lupa singgah tau...lalalala~

Zaidon said...

Salam buat moment, Pak Ngah dan Life saver.. :)

Moment- awak pun unik juga.. :)

Pak Ngah- ia betul tu..

Life- ya saya singgah.. :)

kueh bakar said...

ye..kawan jagn lupa don..

ezzati said...

gud luckk..dh kaya belikan bmw sebijik k

Zaidon said...

Salam... buat Kueh dan Ezzati

Kueh- iya tak lupa.. saya update juga blog nanti..

Ezzati-... BMW .. :) ok, saya jadikan itu satu doa dari Ezzati .thanks

mo0ney said...

bila tgk bloomberg otak jd biul sedangkan ku suka number2 sejak dr dulu.ku bukan bijaksana hal ekonomi.apa lg.bikin 1 n3 lah..supaya ku dpt informasi terkini

Zaidon said...

Salam buat mo0ney.. :) aduh geli hati saya baca komen dari mooney, lihat sperti sudah happy kembali :) iya nanti saya bikin ya.

HEMY said...

eh...ajar aku wat forex??buleh?jaga kan akaun aku ke..ehehehehe.aku siyes ni

Zaidon said...

Hemy... bukan senang tu Hemy, akaun teman pun turun naik macam ombak ni ..hheheh

nahmy said...

jgn le lupa berkongsi maklumat penting tu ye...dptle juga mungkin kita berkongsi 'kemakmuran'

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

揚州炒飯Penny said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社