Sunday, April 19, 2009

Stay lagi..

Semalam.. kredit kad problem, stay dari pukul 1 pagi sampai 4 pagi, hari ni elektrik kat pump ada problem, dari pukul 2 pagi tadi... dan sekarang masih kat opis lagi (tengah menaip entry ni), nasib baik balik rumah tadi dah mandi, kalau tak.. :-). Harapnya minggu depan semuanya OK.. sbb nak tumpu pada market. Entahlah.. sejak dalam hati ni cakap nak resign dari tempat keja ni, pump semua buat problem, ada ja yng tak kena, kredit kad problem la, elektrik problem la, komputer hang la, minyak dalam tangki tak naik ke pam la.. polis datang nakm tengok CCTV la. Mudah-mudahan minggu depan semuanya OK.. Amin.

p/s- ni bukan entry merungut ya.. sekadar luahan hati.. huhuhu

4 comments:

Monkey D Luffy said...

salam zaidon :)

banyak bersabar

Zaidon said...

Salam Kapten... terima kasih :)

Nazra~ said...

zaidon, marilah kita bersama-sama bersabar-sabar :D

Zaidon said...

Ya.. Nazra.. Sabar :)