Saturday, April 4, 2009

Disiplin..

nota peribadi...

Next week dan seterusnya.. nak masuk position dalam market, so aku harap segalanya dipermudahkan. Aku tak nak kat tempat kerja ada masalah sampai kena stay macam orng gila dan kalau boleh seluruh dunia tak timbul masalah dan kalau boleh aku nak semua orng tak memberikan masalah pada aku.. dan aku tak nak hati aku bimbang kat sana, bimbang kat sini.. hidup ni dah la singkat, nak makan pun susah bila hati ni asyik bimbang2..... so aku harap, semuanya OK.



4 comments:

MakPeah said...

Salam kenal,

Semoga segalanya perancangan dipermudahkan....

Zaidon said...

Salam Mak Peah.. iya moga semuanya dipermudahkan.

eiza in the house.. said...

salam..
hai awak..rileks..hope keje awak Allah permudahkan nanti yerk..:)

Zaidon said...

Salam.. hai Eiza, terima kasih, mudah Allh permudahkan kerja Eiza juga.. :)