Wednesday, April 22, 2009

100 days...

Ianya bermula semalam pada pukul 5:00pm dan akn terus continue sehingga berjaya, but untk 'fasa pertama' ianya akn dibuat dalam 100 hari (100 hari business day.. hanya dikira pada hari business dibuat) . Hopefully semuanya OK dan berjalan lancar cause ini adalah persediaan untk saya resign dari tempat kerja sekarang ni.
Buat masa ni not much to say.. sbb baru je berjalan, harapnya rakan2 yng lain juga ada membuat persediaan untk hari esok.

4 comments:

ezzati said...

wauu..mcm projek besaq je..xnk kongsi?

ije said...

good luck!! =D

Zaidon said...

Ezzati ni kan.. :), saya tergolong dalam kumpulan peniaga kecil saja.. taklah besaq.. huhu

tima kasih Ije.. good luck juga buat cikgu Ije.. :)

Mr PenyuBiru said...

nak resign?? kesian abg mad. habis tu camne?