Saturday, August 22, 2009

Mak Sakit...

Hari Khamis masa call... Mak ok

Semalam pun masa call... Mak ok, kami berbual..

Today... memang ada rasa tak sedap hati, tapi fikir.. Ahh, takda apa2 ..

Sebelum berbuka tadi call... adik bongsu yng angkat.. terus cakap "Ngah cakap ngan Mak ya"..

"... Mak sakit ni, tapi Ngah jgn risau, Abg Long dah bawak Mak pi hospital pagi tadi"
dgn suara yng sedih. Saya cakap nak balik sekarang, tapi Mak tak bagi, dia suruh balik pertengahan puasa nanti.

Kat dlm opis ni.. berderai air mata, tapi keluar opis buat macam biasa.

Ni berderai lagi air mata.. tu tulis kat sini.

25 comments:

sharamli said...

sabar erk..
d0akan mak sembuh cpt...
dy p0n xm0 anak dy sedih n risau tgk dy cmtu...

b str0ng br0...

ezzati said...

sabar zaidon...doakan mak sihat sentiasa...

kalo nk tenangkan hati, baik blk je w'pn mak x kasi blk...

ije said...

sabar bro. semoga mak cepat baik.

:)

balik la kg kalo free, mak tentu gembira. ehe

Zaidon said...

Salam buat Sha, Ezzati dan Ije.. tima kasih ya bagi komen..

Sha- iya saya sabar & be strong

Ezzati- She insist tak bagi jugak saya balik tadi.. takpalah mudah mudahan Mak saya cepat sembuh.

Ije- iya.. tentunya saya akn balik nanti..

Galuh Cendra Kirana said...

pulangla jenguk mak selalu.. sakit aper pun akan cepat sembuh... :)

Framestone said...

sabar ek... erm mak sakit pe ek..

ade mase tuun la..xperlu tgu tgh pose...

pe2 pun hari2 jgn putus call mak...

out of topic--> yup mafia nie... he..23x mu ingt mafia ape ek

cikgu_math said...

apa pun sabarlah...nak balik pun perlu settle dulu pasal kerja, mungkin itu yang difikirkan oleh bonda...

adibah said...

sabarlah... dan berdoa..

Zaidon said...

Salam buat Kirana, Bro Frame, Cikgu, dan Adibah.. tima kasih sbb tinggalkan komen.

Kirana- tima kasih singgah blog saya, actually ada balik kejap kelmarin.. nanti saya balik lagi :)

Bro Frame- sometime.. kaki Mak saya macam 'krem', susah nak berjalan, doktor soh banyak minum susu & dia pun selalu minum.. harapnya dia sembuh..

out-of-topic- saya ingat nak bagi bisnes tu lagi agresif ka..

Cikgu- iya.. ada benarnya kata cikgu tu, cikgu sebagai seorang Ibu tentu lebih memahami..

Adibah- iya.. saya berdoa. thanks

momentinlife said...

ehehehe
mesti chomel bile kamu nangis..=p

lizz said...

huhuu. doakan ur mom siha macam biasa ya.
kena selalu doa. tapi, kalau saya...mak bagi atau tak, saya cabut balik juga.huhu

Zaidon said...

Salam buat Wafa dan Lizz.. :)

Wafa- pandainya dia.. :)

Lizz- terima kasih atas doanya.. :)

HEMY said...

ptut basah je keyboard aku..air mata kau rupanya...

pi la balik kalau mmg nak balik

nahmy said...

benar tu zaid...sabar & perbanyakkan berdoa utk kesihatan mak tu. insyaAllah...

John Iverson said...

Semoga mak sihat nnt... Insya'Allah...

Framestone said...

krem knpe ek... angin ke ape... huhu agak bahaya gak tue huhuu

out of topic--> ishh die nie.... mancing ikan sudah... klu mancing awek2 nie..agak xsesuai la time umur dh naik nie..zaman2 mude rumaje leh la... dah mengena... xminat or kecik sgt leh lepas2 cam tue je...skrg dah dpt..ingt leh lepaskan balik ke

Along Arman said...

salam ramadhan zaidon..
sabar dalam apa jua dugaan yang mendatang..
mungkin itu ujian buat awk..

semoga mak awk cepat sembuh..

Lifesaver said...

ala..sedihnya...sabar ye..dugaan bulan puasa

Zaidon said...

Salam buat Hemy, Bang Man, John, Bro Frame, Along and Lifesaver.. :)

Hemy- bro ni.. ada ka patut sampai macam tu.. hehe

Bang Man- ya memang selalu saya berdoa..

John- iya mudah mudahan..

Bro Frame- kat lututnya selalu sakit, tapi dah jumpa doktor dah..

Along- ..maaf lama tak ke blog Along, insyaAllah mudah mudahan sihat nanti.

Lifesaver- harapnya mudah mudahan cepat sembuh.. :)

cik seLamaH KunDang said...

sabar yer zaidon.byk2 doa bulan ramadhan ni..

Zaidon said...

iya Mo0ney.. terima kasih :)

Framestone said...

sakit kat lutut..?? sendi prob kot... selalunya if umur makin meningkat...tang lutut la yg diserang dulu... if xsalah la kan

eiza in the house.. said...

moga mak cepat sembuh..
bro sabar ekk..jap jer pertengahn bulan posa..

QueenWizza said...

sbr sbr. hrp mak zaidon cpt sembuh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛