Friday, July 3, 2009

something....

Well..

Something.

Something..

Something...

Something....

Something.....

Something......

Something.......

Something........

Something.........

Something..........

Something...........

Something............

Something.............

Something..............

Something...............

Something................

Something.................

Something..................

Something...................

Something....................

Somehing......................

Something......................

Something.......................

Something......................

Something....................

Something..................

Something................

Something..............

Something............

Something..........

Something........

Something......

Something.....

Something....

Something...

Something..

Something.


Dah nak dekat due minggu.. agak tak ada mood, ingat nanti next week hari selasa nak pegi KLCC, pegi awal pagi then lepak sana, tengok wayang citer Transformers, pas tu pegi masjid As-Syakirin.. solat kat situ, then jika ada luck, kalau brother - brother yng melabur kat OSK Securities ada solat sekali then nanti boleh follow diorang pegi OSK, lepak kat sana kejap,ambil berita tntg saham2 semasa or berita ekonomi then ptng lepak lagi kat taman KLCC, tengok air pancut... ada lagi ke air pancut tu? entah.. dah lama tak pegi.

nak amik coti lelama tak dapat... Boring

9 comments:

Leenoh said...

Salam Zaidon.
Lepas 2 kalau baki cuti ada lagi. pagi-pagi mai Sek.20 kita lepak situ sambil sembang-sembang kita pekena nasi lemak dan teh tarik hehehe,
Apa macam, cadangan 2 kelas bukan.
Jangan bimbang Pak Ngah belanja.

nahmy said...

sian dengar rintihan camni...hmm..klu senang dtg rumah le zaid, jgn lupa buah tangan sekali. wlu camnapun boring...jgn lupa Dia dahle.

Mogen Ali Rico said...

jgn lupe layan ice age..tu best gak..

tapi kalo trasformers..kalo tak tgk rugi..tu mmg terbaek dari ladang

ije said...

selamat berlibur.. =)

Mr PenyuBiru said...

kalu kita dah rasa boring,maknanya nak kena ambil coti aa tu. jangan paksa diri tuk teruskan keje,nnt tak menjadi. ambik coti tuk rilekskan diri dan mental.

momentinlife said...

a'ah.. teruk sgt tu keje.. ape kata bg kak Ika ganti pulak.. take turn org kata...huhu

* gi KLCC? mkn la beef lasagna kt Cafe Milano.. =p

HEMY said...

ekekeke...carik idea nk watpe..try benda baru ke kot sangkut..byk option slagi kita sihat niii

John Iverson said...

Nice... all the best bro

Lifesaver said...

air pancut kat umah pon boleh wat :)