Wednesday, June 17, 2009

Demam.....

...Dari hari Ahad..
Tapi kena keja juga sbb Kak Ika masih dok kat spital teman Abe Ari..

Panasnya badan.. time sakit2 ni terus terfikir, kalau dah ada Isteri.. bestnya

- boleh mintak picit-picitkan kepala...
- boleh soh tolong masakkan bubur atau ayam golek.. :)
- boleh mintak tolong mandikan..
- nak manja.. boleh baring baring kat riba dia.. auuww

20 comments:

momentinlife said...

meh! kamu katne? meh ku tolong.. haha

momentinlife said...

opsss!!~
tolong jaga kaunter.. bkn tolong yg lain.. =p

Zaidon said...

ada kat sini.. mai la sini :)

mo0ney said...

sini meh..nk dok ateh riba ka

Zaidon said...

ok.. saya datang ni :)

eiza in the house.. said...

salam, alahai...
nie eiza tgh demam nie..bestnya kalu ada hubby..leh mintak dokong..hehe

Nazra~ said...

cpt2 la kawin ^_^

ije said...

chayok2. kawin cepat2! pasni demam boleh baring kat riba dia.

zaidi ali said...

Cepat la kawin klu cam tu. hehe.

Leenoh said...

Salam Zaidon.
Betul Zaidi kata tu, cepatlah kahwin, kalau susah sangat nak cari Pak Ngah boleh carikan, Pak Ngah pun dah pernah berjasa gak dalam hal macam tu.
Ataupun lantik Pak Ngah jadi penasihat dan Zaidi jadi pemerhati ...hehehe.
Semoga sihat sembuh.

ezzati said...

cepatla tawen,,ajak tauu

ParTy PrinCesS said...

apa lg, kawen la cpt :)

Monkey D Luffy said...

riba aku ada kekosongan

John Iverson said...

Bestkan bro? tp apakan daya... x berkemampuan lg laa.... Apapn its ok... makan ubat n rest k... semoga cepat sembuh

nahmy said...

memende bermanja ni slalu berlaku di awal perkahwinan...bila dah lama sikit dia berubah jadi 'mengada2'. tp cuba kekalkan 'bermanja' tu bile berdua-dua je...walaupun anak ramai. apapun..utk Zaidon klu dah terasa tu maka cepat2 le...

Framestone said...

eh mu xkahwin lagi ke??

ops tue la klu sakit sume kite nk kan..bile xsakit tue.. org tersyg pun malas nk jaga lebih2

out of topic--> xde ym..kite lyn bnde lain...byk lg application yg boleh kite gunakan sebagai tempat chating n x di block

QueenWizza said...

hehe klaka n3 ni. tp btul jugak kn.
kalo kawen ade org jaga.
cpt la kawen :)

get well soon ok.

Zaidon said...

Salam buat semua.. Mo0ney, Wafa, Eiza, Nazra, Ezzati, Minming, Kapten, John, En.Nahmy, Frame daan Queen... terima kasih sbb concern. Semoga kalian sihat sejahtera selalu.. :)

HEMY said...

ahahaha...aku rasa kalau ko keep on fantasizing camni..cepat la baik ko pnya demam..ahahaha

Lifesaver said...

wah!!dah pandai berangan ni~