Tuesday, March 31, 2009

Pagi tadi...

awal pagi tadi.. dlm pukul 3.00am balik rumah sbb dah tak larat nak mengadap fail/buku akaun. sampai je rumah.. makan roti gardenia cicah dgn susu pekat manis :-) macam budak2. Then basuh kaki.. terus tido tanpa 'kunci jam' ..

keja patut masuk balik pukul 7am .. tapi tak kunci jam..
lena... lena ... lena ... lena..

pukul 6:50am automatik terus bangun.. nasib baik, sape yng gerakkan? entah.. tapi memang sebelum tu rasa jari jemari macam ada orang tarik2 .. huhuhu :-)
kelam kabut terus mandi... pakai baju, solat then terus pegi tempat keja.

charger tertinggal..
stokin tak pakai.. dan yng paling tak best..
rasanya macam pakai balik 'seluar dalam' yng semalam.. hohoho
so now ada rasa kurang selesa macam orng perempuan datang bulan.. hehehe

p/s- tak sempat nak pegi jenguk blog kawan2.. nanti malam nanti nak ronda2 kejap kat blog diaorang..

5 comments:

NedDy said...

uhukss..ahahaha.

Monkey D Luffy said...

kena penyakit kulit ler ko ;p

ezzati said...

huhu..bole eh gitu...

Zaidon said...

sorry lmbt reply.. busy keja.
Neddy-... gelak ya :)

Kapitan- tak kena kot.. sbb selepas mandi dah siap basuh pakai pencuci khas.. hehehe

Ezzati- nak cepat... saya capai je, lagipun kaler seluar dalam semua sama.. warna macho iaitu warna hitam.. hehe

eiza in the house.. said...

eeee...lain kali beli suar kecik warna terang,..senang nak nampak yg mana dah atau belum pkai ...hehehe