Tuesday, March 24, 2009

huhu.. banyak keja..


Bukan sesaja susun fail2 tu untk bagi nampak busy.. memang busy, start dari pukul 4 pagi tadi dah ada kat tempat kerja, sampailah pukul 8.30pm tadi. well nak cerita panjang pun nanti takut mengaibkan orng... so cukuplah saya katakan, ada something yng hilang.. (bukan saya yng bagi hilang.. ade orng lain yng juga rapat dgn boss) so boss arahkan untk semak semua fail2 start dari tahun lepas. Actually bahagi dua kerjanya.. boss bahagian akaun/bank/credit card dan saya semak bahagian retail dan sales... Inilah pemandangan bilik Office kecil saya :-)
p/s- actually nak 'snap' gambar bilik office bos- kat sebelah je- tapi takut kena marah.. :-) Dia siap berselubung lagi.. sebab air cond dlm biliknya tersangat la sejuk.. jap lagi nak tido sbb esok awal pagi nak kena pegi office balik.. Alhamdulillah.. :-)

2 comments:

Monkey D Luffy said...

huhuhu... org bodoh jer menyalahguna kepercayaan... sebab keuntungan hanya jangka pendek

Zaidon said...

Kapten- betul2... bak kata upin dan ipin