Monday, February 16, 2009

well...

sementara tak boleh nak 'tepek' template baru ni, tulis je la apa yng patut. agak lama juga menyepi dari berblogging selepas aku kena 'flag' tempoh hari, entah sape yng flag blog aku, wallahuaallam, lantaklah malas nak fikir.

dalam kepala ni banyak benda aku nak cerita.. nantilah aku susun, macam2 topik aku nak share dan persembahkan tapi masa pulak agak limited. honestly study market ni memang acquire 80% 'masa', semasa aku 'online', kalau market sana jatuh kena tengok kat sini macam mana, kalau market sini yng jatuh market sana pula jadinya macam mana, kalo aku yng jatuh? kena pandai2 la cari tangga. begitulah lumrahnya setiap hari.. tapi untungnya belum juga.. : )

6 comments:

Jard The Great said...

waaaa.... en zaidon dpt umah baru!! hehe..

Zaidon said...

Hai Zarah.. moga sihat selalu..

ezzati said...

hyeeee...welcome back :)

Zaidon said...

hai Ezzati.. :)

QueenWizza said...

hyee..

oWW..dah ada kekasih ekk .. hehhee
:)

Zaidon said...

hai Queen.. : ), iya dah ada kekasih..