Sunday, November 1, 2009

kunjungan yng indah..

Semalam teman banyak termenung aje kat tempat keja.. mood turun naik dah macam perempuan yng pegnant :). Bukan ape fikir nak cari keja lain sebenarnya, ingat nak keluar dari Selangor ni dok kat tempat lain pulak.. tak tahulah

Tetiba.. dlm pukul 10:30 malam,teman mendapat satu call dari seorang lelaki yng menyatakan yng dia dari 'Balai Polis Kajang'..aduh teman punye ler riso, biasanya 'Balai Polis Puchong' atau dari Shell HQ bahagian safety je yng ade call, ini dari Kajang, teman dah pikir bukan2..

Alih-alih.. yng call tu tanya teman kenal tak dgn Wafa, dia cakap Wafa sekarang kena tahan kat balai, dia cuma ingat nama teman je.. time ni teman dah agak ini mesti member blog ni.. :)

Terima kasih pada Wafa dan Hemy.. kerna sudi menjenguk saya, buat Wafa.. ia saya memang tak hensem :) oleh sebab terkejut dan terharu teman langsung tak teringat nak ambik gambor pengantin berdua ni.. hahaha jgn marah, cuma gambar kek coklat je yng ade. terima kasih lagi buat Wafa.. sedap kek coklatnya, bertuah sape jadi suaminya, pandai masak, pandai buat kek :)



Sepanjang pertemuan singkat semalam kami banyak berbual mengenai isu isu penting seperti 'isu pemanasan global', hala tuju politik negara, import dan export, citer bisnes dua tiga juta, isu gejala sosial.. dan serba sedikit ulasan tentang 'Belanjawan 2010'.. ye ye je :)

Terima kasih sekali lagi pada Wafa dan Hemy kerna sudi singgah ke tempat kerja saya, semoga kalian sentiasa dirahmati selalu hendakNYA.. :) begitu juga buat kawan2 semua.

17 comments:

Leenoh said...

Salam Zaidon.

Panjang gak perbualan tu, boleh buat dua tiga buah buku kalau rajin. hehehe lama Pak Ngah tak bergurau dgn Zaidon.

sharamli said...

akak wafa....nak jgk kek ni...
abg sy p0n single lagik..nak kawen x?

he3

maiyah said...

lama tak ziarah sini, tenet akak pun wat hal bru ok

moment said...

opsss!~ sorry, ku sgt jujur..

kamu tak hensem.. tapi itam manis.. sejuk mata mandang...

ape2pn, ku tinggi 2 cm dr kamu..
kehkehkeh

moment said...

eh jap jap!
pengantin?? jgn nk buat gosipSss ye.. huhu

Lifesaver said...

uiks...kek yg menyelerakan

cik selamah kundang said...

pergh.teruja tgk kek chocolate tuh.teruja gila

HEMY said...

ekekeke...zaidon ni suka senyum orgnya..gaya ckp cool je..ehehe

mekaseh sbb blanje air milo n rokok dunhill 14..walaupn bukn rokok aku..ahahahaa

nahmy said...

seindah kek coklat yg disuap ke dlm mulut...teringin gak nak dpt kunjungan camtu

Zaidon said...

Salam.. buat kawan2 semua,semoga kalian sentiasa sihat2 hendaknya :)

Pak Ngah- sigkat je perbualannnya :)

Sha- haa Wafa, Sha siap rekomen abang dia lagi :)

Kak Maiyah- saya pun dah lama tak berkunjung ke blog Kak Maiyah, maaf ya..

Wafa- iya..iya Wafa lebih tinggi2 cm, alah gurau je bab pengantin tu.. :)

Pn.Saver- iya memang sedap keknya.

Mo0ney- sedap keknya, boleh la belajar dari Cik Wafa.. :)

Hemy- terima kasih juga, Hemy pun cool juga dan pandai berhumor.. hehe

Abg Man-.. InsyaAllah nanti ada rezeki ade yng berkunjung.. saya pun tak sangka kawan2 ni nak datang..

Sharif John said...

Perbincangan yg menarik... nk lari ke manakah bro? merajuk kah?

Zaidon said...

Hai John. takdelah,mana ade merajuk.. saje je :)

eiza in the house.. said...

Salam Zaidon,
lama tak jenguk kamu..rindu pd cerita2 kamu..:)

moment said...

byknye nama ku disini... ishk2~

ezzati said...

lamanyeee x jengok..bestnye dpt cake coklat..nk jugak!!

p/s: lama x update blog??

Mak Su said...

selamat bercuti panjang :)

Framestone said...

apa kaitan dgn balai polis kajang huhuhu

nie bgtau lokasi..kot2 leh wat serangan hendap ke he..23x

BroFramestone Blog